Op werkdagen vóór 21.00 besteld = vandaag verzonden! Op dit moment kunnen de vervoerders de levering de dag erna niet garanderen. Gratis verzending vanaf €50!
Met liefde voor hobby
Made by Anja Toonen
Snelle levering
Alle garens uit hetzelfde verfbad!

Boeken & PDF

1. Kan ik een digitaal bestand (PDF) van boeken en patronen kopen? 

Van onze boeken (compleet en losse patronen) zijn geen digitale bestanden beschikbaar. Boeken zijn hierdoor alleen als gedrukte exemplaren te verkrijgen. Wel bieden wij u een aantal losse ontwerpen aan, gratis en deels tegen betaling, die verkrijgbaar zijn als PDF. Deze digitale patronen zijn te vinden in onze webshop en beschikbaar als download. 

Verspreiding van de inhoud van boeken is schending van het copyright en daarmee strafbaar. Bent u in aanraking gekomen met een digitaal exemplaar van onze boeken of patronen? Laat het ons weten, zodat wij de verspreider aan kunnen spreken. 

 

2. Ik heb over een nieuw boek gehoord of gelezen, waar kan ik dit boek vinden? 

Anja is erg enthousiast over nieuwe ontwerpen en wil deze graag met u als geïnteresseerde klant delen. Zo komt het nog wel eens voor dat zij foto's van haar nieuwste ontwerpen deelt op Facebook of via bijvoorbeeld Pinterest. 

Omdat Anja het hele proces van ontwerp tot boek zelf doorloopt, kan het zo zijn dat het nog een tijdje duurt voordat er daadwerkelijk een boek van dit patroon verschijnt. 

Anja laat haar patronen namelijk fotograferen, laat een aantal kritische haaksters/hakers het patroon proefhaken, maakt een boek en ontwerpt de hele inhoud van het boek. Dit proces kan een hele tijd duren. Pas als het boek helemaal klaar is wordt het gedrukt. Hier gaat ook weer een tijdje overheen. Al met al kan het hierdoor voorkomen dat wij u al wat leuke nieuwe patronen laten zien, die voor u pas een behoorlijke tijd later beschikbaar zijn. 

Omdat dit proces lang kan duren en wij in de tussenstappen afhankelijk zijn van andere mensen: zoals proefhakers en de drukker, is het voor ons lastig om een goede inschatting te maken van wanneer een boekje zal verschijnen. Wij kunnen u hier dan ook slecht over informeren. 

Wilt u op de hoogte blijven van de komst van een nieuw boekje? Volg ons via de volgende kanalen of wordt lid van onze nieuwsbrief. Wij sturen u dan een e-mail als ons nieuwe boek beschikbaar is. 

Lid worden? onderaan onze homepage vindt u de mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten, zodat wij u een berichtje sturen als er een nieuw boek is!

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Met liefde voor hobby
Made by Anja Toonen
Snelle levering
Alle garens uit hetzelfde verfbad!