Op werkdagen vóór 21.00 besteld = vandaag verzonden! Op dit moment kunnen de vervoerders de levering de dag erna niet garanderen. Gratis verzending vanaf €50!
Met liefde voor hobby
Made by Anja Toonen
Snelle levering
Alle garens uit hetzelfde verfbad!

Rellana

Het bedrijf Rellana is een traditioneel familiebedrijf. Sinds de jaren 70 is de handel in accessoires voor wol, haken, borduren en handwerken gestaag uitgebreid. Het merk "Rellana" staat voor hoogwaardige, vertrouwde wol tegen eerlijke prijzen.

Het bedrijf Rellana is een traditioneel familiebedrijf. Sinds de jaren 70 is de handel in accessoires voor wol, haken, borduren en handwerken gestaag uitgebreid. Met een opslagoppervlakte van meer dan 3.500 m² zijn zij een van de belangrijkste groothandels in Duitsland.

Het merk "Rellana" staat voor hoogwaardige, vertrouwde wol tegen eerlijke prijzen. De jonge, creatieve medewerkers houden altijd de laatste modetrends in de gaten, zodat ze op elk moment op korte termijn kunnen leveren.

Het is belangrijk voor hen dat de garens biologisch worden geproduceerd en dat ze voldoen aan alle milieurichtlijnen en sociale normen. Leveranciers zijn voornamelijk gevestigd in Italië en Turkije, niet in het Verre Oosten zoals China of Bangladesh. De interne kwaliteitscontrole controleert de producten van de leveranciers. De normen van Oeko-Tex vormen een integraal onderdeel van de garens.

Lees meer
Lees minder
Rabbit

Rabbit

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Met liefde voor hobby
Made by Anja Toonen
Snelle levering
Alle garens uit hetzelfde verfbad!